Merkezimiz Protect Defenders Proje Ziyaretleri

Herkes İçin Erişilebilir Yaşam Akademisi Derneği (HEY AKADEMİ) tarafından Protect Defenders EU desteği ile yürütülen ve Süleyman Demirel Üniversitesi Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin stratejik ortak olarak yer aldığı “Engelli Hakları İzleme ve Savunuculuk Ağı Projesi” kapsamında; Ankara’da çalışma ziyaretlerinde bulunuldu. Yapılan ziyaretlere, Süleyman Demirel Üniversitesi Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi adına Merkez Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Sinan Tarkan ASLAN katıldı. Ziyaretler kapsamında;; Türkiye Körler Federasyonu, Altınokta Körler Derneği Genel Merkezi, Engelsiz Eğitim Çalışanları Sendikası ve Biyonik Kulaklı Çocuklar Derneği’nde “engelli haklarının korunup, geliştirilmesi ve izlenmesi” konularında karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunuldu.

Yayın Tarihi: 04/12/2020