Her çocuk özeldir…Bütün çocuklar oynayarak öğrenir ve gelişir…

3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık gününde, Süleyman Demirel Üniversitesi, Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Mergen Akademinin planladığı etkinliğe, özel çocuklarımız, aileleri ve Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünde okuyan öğrenciler katılım sağladı. Etkinliğe katılan çocuklar İYAŞPARK AVM de bulunan eğlence merkezinde akranları ile gönüllerince eğlenerek, hoşça vakit geçirdiler.

Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç. Dr. Hulusi Alp, özel çocuklarımızın aramızda daha rahat olabilmeleri ve sosyal etkinliklerden her zaman faydalanabilmeleri için bu tür etkinliklerin sadece bir günle sınırlı kalmayacağını ve diğer günlerde de bu tür etkinliklerin devam edeceğini ifade etti. Merkez müdürü Doç. Dr. Hulusi Alp, Süleyman Demirel Üniversitesi olarak bizler sevgili çocuklarımızın ve onların değerli ailelerinin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Biz hep birlikte daha güçlü ve büyük bir aileyiz ifadelerinde bulundu.

Yayın Tarihi: 04/12/2022