ENMER'den "SDÜ'de Bir Gül" Dergisi

24 Kasım 2012 Cumartesi 13:02 tarihinde eklendi | 916 defa okundu
Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi (ENMER) "SDÜ'de Bir Gül" adı ile sosyal aktüalite dergisi çıkartıyor.

Süleyman Demirel Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama(ENMER), “engellilik” ile ilgili ulusal ve uluslar arası araştırma, yayın ve haberlerin kamuoyuyla paylaşılması, toplumun bilgi ve bilinç düzeyinin arttırılması ve bu konuda farkındalık sağlayarak destek vermek amacıyla “SDÜ’de Bir Gül” isimli sosyal içerikli bir dergi yayımlıyor.

ENMER Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yusuf Açıkel, bu kapsamda eğitim bilimleri, güzel sanatlar, fen bilimleri, sağlık bilimleri ve sosyal bilimler alanında “engellilik” ile ilgili makale, haber, söyleşi, röportaj, inceleme ve yayını bulunan tüm akademik, idari personel ve öğrencilerin katkılarını beklediklerini ifade etti.