Bez Bebek Geri Geliyor Proje Ziyaretleri Devam Ediyor

12 Kasım 2012 Pazartesi 18:16 tarihinde eklendi | 1139 defa okundu
Bez Bebek Geri Geliyor adlı proje kapsamında ekolojik oyuncak atölyelerinin kurulu bulunduğu okullar ziyaret edildi.

Süleyman Demirel Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi (ENMER) tarafından yürütülen “Bez Bebek Geri Geliyor” isimli projenin faaliyetleri devam ediyor. Proje kapsamında ekolojik oyuncak atölyeleri kurulan okullar ziyaret ediliyor.

Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yusuf Açıkel, Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gizem Saygılı, Proje Koordinatörü İsmail Çevikbaş ve bir grup gönüllü öğrenci, Isparta Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi ile Isparta Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret etti.

Merkez Müdürü Açıkel, bu ziyaretler ile projeye dahil olarak emek ve katkı veren engelli – engelsiz tüm öğrencilerin moral ve motivasyonlarının arttırılmasını ve gençler arasında hoşgörü ve dayanışma ortamının sağlanmasını teşvik etmeyi amaçladıklarını belirtti. Açıkel, kansorejen maddeli ve yurtdışından ithal edilen bebekler yerine yerli ve sağlığa uygun bebeklerin çocuklarımızla tanıştırılmasının da gerekli olduğunu sözlerine ekledi.