Engelsiz Turizm Merkezi Projelendiriliyor

26 Nisan 2012 Perşembe 00:00 tarihinde eklendi | 1173 defa okundu
Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yusuf AÇIKEL ile SDÜ Personel Daire Başkanı Şükrü DEMİRAĞ Eğirdir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Süleyman Demirel Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yusuf Açıkel ve Personel Daire Başkanı Şükrü Demirağ Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette yapılan görüşmede, Eğirdir Gölü kenarında engelliler ve ailelerinin turizm ihtiyaçlarını gidermelerine katkıda bulunacak “Engelsiz Turizm Merkezi”nin kurulması konusundaki işbirliği olanakları ele alındı. Yrd. Doç. Dr. Yusuf Açıkel, “Zihnimizdeki ve Yüreğimizdeki Engelleri Kaldıralım” sloganıyla yola çıktıklarını belirterek başta engelliler olmak üzere ailelerine “Engelsiz Bir Hayat” sunmak istediklerini söyledi.

Ayrıca SDÜ Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yusuf Açıkel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Isparta Eğitim-Uygulama Okulu ile İş Eğitim Merkezi tarafından Afyon Sandıklı’da düzenlenen organizasyonla engelli öğrenciler ve aileleriyle de bir araya geldi.

Yayınlayan: İsmail Çevikbaş