Engelsiz Kampüs Projesi'nde SDÜ Bir Adım Önde

28 Nisan 2012 Cumartesi 00:00 tarihinde eklendi | 1088 defa okundu
Süleyman Demirel Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi (ENMER) koordinasyonunda Engelsiz Kampüs Fizibilite Komisyonu kuruldu.

Süleyman Demirel Üniversitesi bir ilke daha imza atarak “Engelsiz Kampus” için kolları sıvadı. Ve Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi koordinasyonunda Engelsiz Kampus Fizibilite Komisyonu kuruldu.

Komisyon ilk olarak Üniversite kampus ve yerleşkelerinde bulunan açık ve kapalı alanlar ile diğer donatıların engelli ulaşılabilirliğine uygun olup, olmadığını tespit edecek. Yapılan bu tespitler ile ortaya çıkan ihtiyaçlara göre projelendirme yapılarak maliyet hesaplanılacak ve finansal kaynak arayışına gidilecek.

Engelsiz Kampus sloganı ile yola çıkan üniversiteler arasında kurduğu Komisyon ve gerçekleştirdiği özverili çalışmalar ile Süleyman Demirel Üniversitesi bir adım önde bulunmaktadır

Yayınlayan: İsmail Çevikbaş.

ÜNİVERSİTE HABERLERİ