“ENGELSİZ HAYAT: SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ”

14 Nisan 2015 Salı 16:17 tarihinde eklendi | 733 defa okundu

Süleyman Demirel Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi (ENMER) “Engelsiz Üniversiteye Doğru: Zihnimizdeki ve Yüreğimizdeki Engelleri Kaldıralım” sloganıyla çıktığı yolda, en son 8 Nisan 2015 tarihinde düzenlediği “Engelli Hakları ve Farkındalık Oluşturma” panelini de içine alacak şekilde yayınlayacağı “ENGELSİZ HAYAT: SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ” kitabında, engellilerle ilgili çalışmakta olan araştırmacılara kaynak olabilmesi için, Isparta'da “Engelli” konulu yapılmış olan araştırmaları içine alan bir indeks yer alacaktır. Dolayısıyla Isparta'da engellilerle ilgili çalışma yapmış araştırmacıların iletişim bilgilerine, indekste yer almasını istedikleri araştırma ve değerlendirmelerinin künyelerine ve özetlerine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu bilgiler, 17 Nisan 2015 Cuma günü mesai saati bitimine kadar aşağıdaki email adresine geldiğinde kitapta yer alacaktır.

Şimdiden hassasiyetinize teşekkür eder, saygılar sunarız.

Email adresi: enmer@sdu.edu.tr

Web Sayfası: http://enmer.sdu.edu.tr