Bez Bebek Geri Geliyor Projesi TRT Radyolarına Konuk Oldu

23 Ekim 2012 Salı 12:13 tarihinde eklendi | 1016 defa okundu
SDÜ Engelliler AUM, tarafından yürütülen Bez Bebek Geri Geliyor adlı proje TRT Radyolarında tanıtıldı.

Süleyman Demirel Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi (ENMER) tarafından hazırlanan ve T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından kabul edilerek hibe almaya hak kazanan “Bez Bebek Geri Geliyor” adlı ekolojik oyuncak projesinin tanıtım faaliyetleri devam ediyor.

Bu doğrultuda, Proje Koordinatörü İsmail Çevikbaş, ilk olarak TRT Antalya Radyosunda yayınlanan “Üniversiteden Bölgeye” isimli programa ve ardından da TRT Ankara Radyosu (TRT Radyo 1) “Elmanın Yarısı” isimli programa konuk oldu. Proje hakkında bilgi veren Çevikbaş, yürütülmekte olan ekolojik oyuncak projesinin yeni bir istihdam alanı oluşturacağını ve bu alanda işgücü ve girişimci boşluğunun olduğunu ifade etti. Konuşmasında Üniversitemizde engellilere yönelik sunulan ürün ve hizmetler ile halen devam eden “Engelsiz Kampus Projesi”ne de değinen Çevikbaş, SDÜ’nün sosyal sorumluluk bilinci yüksek bir yönetim anlayışına sahip olduğunu vurguladı.