7. Engelsiz Üniversiteler Çalıştayı SDÜ'de Yapılacak

02 Nisan 2012 Pazartesi 00:00 tarihinde eklendi | 1152 defa okundu
7. Engelsiz Üniversiteler Çalıştayı Süleyman Demirel Üniversitesi organizatörlüğü ve ev sahipliğinde yapılacak.

Süleyman Demirel Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi (ENMER) 6’ncısı İstanbul Yeditepe Üniversitesi’nde gerçekleşen 6. Engelsiz Üniversiteler Çalıştayı’nda yapılan oylama ile engelsiz kampusler için büyük önem taşıyan 7. Engelsiz Üniversiteler Çalıştayı’na ev sahipliği yapma hakkı kazanmıştır.

YÖK Özürlüler Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Ayşegül ATAMAN tarafından onanan oylama sonucu Mart 2013’te Üniversitemizde Türkiye genelindeki tüm devlet ve vakıf üniversitelerinin katılımı ile dev bir organizasyon düzenlenecek.

Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yusuf AÇIKEL, çalıştayın Üniversitemize yeni bir vizyon ve yapılan çalışmalar ile de prestij kaynağı olacağını belirtti.

Yayınlayan: İsmail ÇEVİKBAŞ